Events

Juniper Security Round Table with Decoded Solutions in Kenya

07/09/16 08:30 – 07/09/16 14:30 Radisson Blu Hotel in Kenya

Location :Radisson Blu Hotel in Kenya

Date: Wednesday, 07th September at the Radisson Blu Hotel.

Presenter

Topic

Time

Light Breakfast + Registration

Guests Arrive

8:30am -9am

Decoded

Decoded Introduction (Products and Services) 30mins

9am-9:30am

David Kaimenyi

Juniper Introduction (45m-1 hour)

9:30am-10am

Willys Wendoh

Juniper Security-SRX300-5800 (1.5hours -2 hours)

10am-11am

Tea Break

 

11am-11:15am

Charles Ogwari

Juniper Routing & Switching-EX/MX Enterprise (1-hour-1.5 hours)

11:20am-12:15pm

Decoded

SRX Installation Case Study Presentation- End User Success Story (20min)

12:30pm-12:50pm

Decoded

EX Installation Case Study Presentation-End User Success Story (20min)

12:50pm-1:10pm

Lunch Break

Lunch Break

1:15pm-2:20pm

End Of Event

 

2:30pm

 

Contact

Charles Ogwari

Systems Engineer

+254 20 420 1045

charles.ogwari@westcon.com